Ανακοινώσεις
Wednesday, 26 Ιανουαρίου 2022 - Ανακοινώσεις Προπτυχιακών
βρείτε εδώ την ανακοίνωση.
Tuesday, 25 Ιανουαρίου 2022 - Γενικές Ανακοινώσεις

Παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας του ΕΜΠ για 26 και 27 Ιανουαρίου 2022, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί.

Σε ό,τι αφορά στη διοικητική λειτουργία, πέραν της γενικής αργίας που ανακοινώθηκε για αύριο Τετάρτη (26/1), την Πέμπτη (27/1) οι εργαζόμενοι δεν θα προσέλθουν στους χώρους εργασίας τους, παρά μόνο το προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσιακές ανάγκες θα καλυφθούν - κατά το δυνατόν κι αν δεν προκύψει διαφορετική κεντρική απόφαση - με τηλεργασία, σε συνεννόηση με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών.

Sunday, 23 Ιανουαρίου 2022 - Γενικές Ανακοινώσεις

Αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του ΕΜΠ για 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω αναμενόμενων ακραίων καιρικών συνθηκών.

Οι Σχολές θα ανακοινώσουν τις τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των εξετάσεων.

Η Πρυτανεία

Friday, 21 Ιανουαρίου 2022 - Ανακοινώσεις Προπτυχιακών

Εξαιτίας του αναμενομένου κύματος ψύχους και του προβλήματος θέρμανσης στις αίθουσες της Σχολής, οι εξετάσεις της εβδομάδας 24 - 28 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες των Σχολών Μηχανολόγων (Αμφιθέατρα Α και Ζ), Χημικών και ΣΕΜΦΕ σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα.

Στα παρακάτω μαθήματα, εκτός από τις αίθουσες, έχουν αλλάξει και οι ώρες εξέτασης:
1. Τεχνολογία κραδασμών και Θορύβων.
2. Αντίσταση και Πρόωση.

Παρακαλούνται οι φοιτητές να προσέλθουν στις αίθουσες 15 λεπτά νωρίτερα από το συνήθη χρόνο προσέλευσης προκειμένου να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Βρείτε εδώ το τροποποιημένο πρόγραμμα
Wednesday, 19 Ιανουαρίου 2022 - Ανακοινώσεις Προπτυχιακών
βρείτε εδώ την ανακοίνωση.
Friday, 14 Ιανουαρίου 2022 - Ανακοινώσεις Προπτυχιακών
Υπενθυμίζεται στους φοιτητές της Σχολής ότι είναι άμεση ανάγκη να εγγραφούν στην πλατφόρμα edupass, εφόσον δεν το έχουν ήδη κάνει.
Η εγγραφή στο edupass είναι υποχρεωτική, και επιπλέον είναι ο τρόπος για να διαπιστωθεί η τυχόν νόσησή τους κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ώστε να δικαιούνται συμμετοχής σε επαναληπτική εξέταση.
Tuesday, 11 Ιανουαρίου 2022 - Ανακοινώσεις Προπτυχιακών
Αγαπητοί φοιτητές,
Όπως γνωρίζετε τη Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου, οι οποίες θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία.
Η συμμετοχή στις εξετάσεις θα γίνει σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για την προστασία από τον κορονοϊό. Για την πληρέστερή ενημέρωσή σας, παρακαλούμε να διαβάσετε τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από 10/01/2022, που έχουν ήδη αναρτηθεί στο site της Σχολής και μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://drive.google.com/file/d/1IuGIRoTMwlpW8yKPMx8Sv0lTr-hN_sM2/view
Φοιτητές που νοσούν με λοίμωξη θα πρέπει να απέχουν υποχρεωτικά από τις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο. Όπως προβλέπεται στο κείμενο αυτό, οι φοιτητές αυτοί θα εξεταστούν στα μαθήματα στα οποία υποχρεωτικώς απουσίαζαν, σε άλλη ημερομηνία.
Επειδή η διαπίστωση της νόσησης τεκμαίρεται μέσω της καταγραφής των φοιτητών στην πλατφόρμα edupass, είναι αυτονόητο ότι αν δεν έχετε κάνει ήδη την εγγραφή σας στην πλατφόρμα είναι απόλυτη ανάγκη να το κάνετε άμεσα και πάντως πριν την έναρξη των εξετάσεων.
Friday, 07 Ιανουαρίου 2022 - Γενικές Ανακοινώσεις
βρείτε εδώ την ανακοίνωση.
βρείτε εδώ την ανακοίνωση.
‹ Νεότερες1234...92Παλαιότερες ›