Ανακοινώσεις
Tuesday, 21 Μαρτίου 2023 - Γενικές Ανακοινώσεις
Position Description

Cyprus Sea Lines Co Ltd, shipping company based in Kifisia is looking to hire a Naval Architect & Marine Engineer recent graduate to support its Technical Department. The team member will maintain & update records of inspections and voyage repairs, lub and fuel oil analyses, spare parts and outstanding items. Will also monitor fleet performance and maintenance by screening technical records and participate in special projects such as modifications and implementation of new regulations.

Qualifications

The ideal candidate should hold a University degree in Naval Architecture & Marine Engineering, be fluent in English (spoken and written) and computer literate (MS Office & Danaos). He/she must also have good communication and interpersonal skills and can work in a multi-tasking dynamic environment.

How to apply

Applications and English CV can be emailed to technicdept01@gmail.com
Tuesday, 21 Μαρτίου 2023 - Ανακοινώσεις Προπτυχιακών

Η Εταιρεία DANAOS Shipping Co Ltd. πρόκειται να διοργανώσει εκπαιδευτική παρουσίαση με την παρακάτω θεματολογία:

-Προοπτικές καριέρας και σύγχρονες προκλήσεις Ναυπηγών Μηχανικών
-Η χρήση νέων τεχνολογιών στη ναυτιλία
-Παρουσίαση του R&D τμήματος
-Η εξέλιξη του Ναυπηγού Μηχανικού στη Danaos Shipping
-Η πρακτική άσκηση στη Danaos Shipping
-Ερωτήσεις από φοιτητές

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Βασταρούχας, DCOO, Technical Director, Τάσος Οικονόμου, Technical Manager, Εύη Πολίτη, R&D Manager και Δημήτρης Βασαλάκης, HR Director.

Η παρουσίαση απευθύνεται στους φοιτητές του 6ου εξαμήνου και άνω της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 10 Απριλίου, στις 10:00 το πρωί στα γραφεία της εταιρείας, στην Ακτή Κονδύλη Αρ. 14 στον Πειραιά.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην φόρμα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι και την Πέμπτη, 23 Μαρτίου. Λόγω περιορισμένης δυνατότητας υποδοχής φοιτητών, σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Βρείτε εδώ τη φόρμα.

Tuesday, 21 Μαρτίου 2023 - Γενικές Ανακοινώσεις
Σας ενημερώνουμε ότι, έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας η προγραμματισμένη για 15/3/2023 Επίδειξη Ιαπωνικής Ξιφασκίας - Kendo, λόγω των καταλήψεων των σχολών του Ιδρύματος.
Tuesday, 21 Μαρτίου 2023 - Ανακοινώσεις Προπτυχιακών
Βρείτε εδώ περισσότερα.

Για την περίοδο από την Τετάρτη, 15/3/23 μέχρι και την Παρασκευή 17/3/23 τα μαθήματα του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της Σχολής και του ΔΠΜΣ στη «Ναυτική και Θαλάσσια Τεχνολογία» θα γίνουν διαδικτυακά στις ώρες που προβλέπονται από τα αντίστοιχα ωρολόγια προγράμματα. Οι διδάσκοντες θα αναρτήσουν τα απαιτούμενα links στις ιστοσελίδες των μαθημάτων τους για την ενημέρωση των φοιτητών.
Η έναρξη του προγράμματος ανάπτυξης ικανοτήτων του ΝΕΒ, όσον αφορά την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, το οποίο θα λάβει χώρα, στις 16 Μαρτίου στις 16:00 ώρα Αθηνών (15:00 CET). Το πρόγραμμα θα αποτελείται από μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, που θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο. Όλες οι ενότητες βασίζονται σε μια ενδελεχή αξιολόγηση των αναγκών των ουκρανικών δήμων που πραγματοποιήθηκε το Φθινόπωρο του 2022. Το πρόγραμμα οργανώνεται από και με τους Ουκρανούς εταίρους της ΕΕ, Ro3kvit, ReThink, Covenant of Mayors East και το Συμβούλιο Αρχιτεκτόνων της Ευρώπης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους ενδιαφερόμενους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε μπορείτε να εγγραφείτε στον υπερ-σύνδεσμο: https://academy.europa.eu/courses/module-0-introduction

Βρείτε εδώ περισσότερα.

Tuesday, 14 Μαρτίου 2023 - Γενικές Ανακοινώσεις
Βρείτε εδώ περισσότερα.

Monday, 13 Μαρτίου 2023 - Γενικές Ανακοινώσεις
Βρείτε εδώ περισσότερα.

Monday, 13 Μαρτίου 2023 - Γενικές Ανακοινώσεις
Βρείτε εδώ περισσότερα.

‹ Νεότερες1234...119Παλαιότερες ›