Ανακοινώσεις

Το έργο Blue Growth Interreg MED συμμετέχει στον θεσμό "European Maritime Day in My Country" μέσω της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, με τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο "European Maritime Day in Greece - The Blue Growth Community experience". Το ντοκιμαντέρ καταγράφει την εμπειρία των ελλήνων εταίρων των έργων του Interreg MED στον τομέα της γαλάζιας ανάπτυξης και το όραμά τους για το μέλλον της γαλάζιας οικονομίας στην Ελλάδα.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 8 Ιουνίου 2021, συμπίπτοντας με την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών από τα μέσα επικοινωνίας της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών και του έργου Blue Growth.

Μάθετε περισσότερα στο επίσημο δελτίο τύπου που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του έργου: Βρείτε εδώ to δελτίο τύπου

Monday, 10 Μαίου 2021 - Ανακοινώσεις Προπτυχιακών

Λόγω συχνών διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος κατά τη διάρκεια των εορτών προέκυψαν διάφορες βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του εργαστηρίου. Οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί και υπάρχουν πλέον 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές online στους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του λογισμικού anydesk.

To λογισμικό είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://anydesk.com/el

Τα Id και password για την πρόσβαση θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του μαθήματος "Θέμα Μελέτης Πλοίου"

Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στις διευθύνσεις csterg@naval.ntua.gr και cstergio@gmail.com

Για το PC Lab

Χαράλαμπος Στεργιόπουλος

Για το PC Lab

Χαράλαμπος Στεργιόπουλος

Thursday, 06 Μαίου 2021 - Ανακοινώσεις Προπτυχιακών

Καλησπέρα, λόγω βλάβης που προκλήθηκε από διακοπή ρεύματος κατά τις ημέρες των αργιών κάποια μηχανήματα του PC Lab βρίσκονται εκτός λειτουργίας. Η βλάβη θα αποκατασταθεί σύντομα σε όλους τους υπολογιστές. Εντωμεταξύ, αν χρειαστείτε απομακρυσμένη πρόσβαση σε υπολογιστή μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο csterg@naval.ntua.gr προκειμένου να λάβετε τις απαραίτητες οδηγίες.

Για το PC Lab

Χαράλαμπος Στεργιόπουλος

Thursday, 22 Απριλίου 2021 - Γενικές Ανακοινώσεις

Χορήγηση υποτροφιών σε προπτυχιακούς φοιτητές που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Βρείτε εδώ την ανακοίνωση

Thursday, 22 Απριλίου 2021 - Γενικές Ανακοινώσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση του ΕΜΠ με τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer

Βρείτε εδώ την ανακοίνωση

‹ Νεότερες1234...80Παλαιότερες ›