Ανακοινώσεις Προπτυχιακών
Αγαπητοί φοιτητές,
Όπως γνωρίζετε τη Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου, οι οποίες θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία.
Η συμμετοχή στις εξετάσεις θα γίνει σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για την προστασία από τον κορονοϊό. Για την πληρέστερή ενημέρωσή σας, παρακαλούμε να διαβάσετε τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από 10/01/2022, που έχουν ήδη αναρτηθεί στο site της Σχολής και μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://drive.google.com/file/d/1IuGIRoTMwlpW8yKPMx8Sv0lTr-hN_sM2/view
Φοιτητές που νοσούν με λοίμωξη θα πρέπει να απέχουν υποχρεωτικά από τις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο. Όπως προβλέπεται στο κείμενο αυτό, οι φοιτητές αυτοί θα εξεταστούν στα μαθήματα στα οποία υποχρεωτικώς απουσίαζαν, σε άλλη ημερομηνία.
Επειδή η διαπίστωση της νόσησης τεκμαίρεται μέσω της καταγραφής των φοιτητών στην πλατφόρμα edupass, είναι αυτονόητο ότι αν δεν έχετε κάνει ήδη την εγγραφή σας στην πλατφόρμα είναι απόλυτη ανάγκη να το κάνετε άμεσα και πάντως πριν την έναρξη των εξετάσεων.