Ανακοινώσεις Προπτυχιακών

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας δίνει τη δυνατότητα σε 30 φοιτητές της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες του Ετήσιου Συνεδρίου Ναυτικής Τεχνολογίας με θέμα: «Fit for 55: Sustainable Solutions for Shipping», που θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου (https://www.elint.org.gr/conference/). Οι 30 φοιτητές θα κατανεμηθούν ισομερώς στις δύο ημέρες του Συνεδρίου.

Καλούνται οι φοιτητές του 9ου εξαμήνου σπουδών ή και ανώτερου να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέσω του συνδέσμου https://forms.gle/6n4TCzn8ck1xZKpV9.

Ο σύνδεσμος αυτός θα ανοίξει την Τρίτη, 15/11 στις 09:00 το πρωί και θα παραμείνει ανοικτός μέχρι την Τετάρτη, 16/11 στις 16:00. Για την επιλογή των φοιτητών θα τηρηθεί αυστηρά προτεραιότητα με βάση την ημέρα και ώρα της υποβολής αίτησης.

Είναι δυνατή η υποβολή αίτησης συμμετοχής και από φοιτητές μικρότερου εξαμήνου, η οποία θα ληφθεί υπόψιν μόνο στην περίπτωση που υπάρχει μειωμένη συμμετοχή από φοιτητές του 9ου ή μεγαλύτερου εξαμήνου. Επίσης, για τον ίδιο λόγο, είναι δυνατή η δήλωση συμμετοχής από τον ίδιο φοιτητή και για τις δύο ημέρες του συνεδρίου.