Ανακοινώσεις Προπτυχιακών
Ανακοινώνεται ότι, προς διευκόλυνση των φοιτητ-ών/-ριών, αλλάζει η ημέρα της εξέτασης του μαθήματος της "Ιστορίας Οικονομικών Θεωριών". Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Ιουνίου, στις 12:00 στην Αίθουσα 105.
Σας ενημερώνουμε ότι στον σύνδεσμο https://eudoxus.gr/Files/Nea_Paratasi_Dianomis_Didaktikwn_Syggrammatwn_Earinou_2023_2024.pdf

θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής για τους φοιτητές.

Επισημαίνεται ότι η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.
Σας ενημερώνουμε ότι οι γραπτές εξετάσεις για το μάθημα "Εισαγωγή στον Προγραμματισμό (Python)" για τους φοιτητές των σχολών Μεταλλειολόγων - Μεταλλουργών Μηχανικών και Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 25.06 στις 15.00 στο κτήριο των Μεταλλειολόγων - Μεταλλουργών Μηχανικών στο Αμφιθέατρο 01 και στις αίθουσες 1.01 και 1.02.
Με εκτίμηση,
οι διδάσκοντες.

Πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

Πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

Ενημερώνουμε πως η περίοδος δhλώσεων για την επί πτυχίω εξεταστική, των χειμερινών μαθημάτων, ξεκινάει την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 (24:00). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν την δήλωση των μαθημάτων ΜΟΝΟ στο ακόλουθο link :

http://www.central.ntua.gr/registrations/

Η επί πτυχίω εξεταστική αφορά ΜΟΝΟ φοιτητές που έχουν κωδικό 08118?? ή παλαιότερο. Όσοι φοιτητές δεν κάνουν δήλωση μαθημάτων, δεν θα συμπεριληφθούν στους καταλόγους και δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στην εξεταστική. Σε περίπτωση συμμετοχή τους σε εξέταση, δεν θα υπάρχει δυνατότητα καταχώρησης της βαθμολογίας τους.
Ενημερώνουμε τους φοιτητές πως την Τετάρτη 22 Μαϊου 2024, εξαιτίας των φοιτητικών εκλογών, δε θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα.

Σας ενημερώνουμε ότι εν όψει της διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών της 22ης Μαΐου 2024 πρόκειται να δοθεί από τη Γραμματεία της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών σε εκπρόσωπο του Συλλόγου Φοιτητών της Σχολής κατάλογος που θα περιέχει απλά προσωπικά δεδομένα, ήτοι το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο των φοιτητών της Σχολής προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως εκλογικός κατάλογος για την προαναφερθείσα διαδικασία.

Παρακαλούμε το αργότερο έως τις 15-5-2024 και ώρα 23:59 μ.μ. όσοι εκ των φοιτητών έχουν αντίρρηση στην συμπερίληψη των προσωπικών τους δεδομένων να το δηλώσουν αποστέλλοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) από την ιδρυματική τους διεύθυνση στο student@naval.ntua.gr . Η μη αποστολή μηνύματος είναι τεκμήριο αποδοχής της συμπερίληψης εκ μέρους του φοιτητή/φοιτήτριας στους ανωτέρω φοιτητικούς καταλόγους.

Η Γραμματεία
Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών Ε.Μ.Π.
Ζωγράφου 14 Μαΐου 2024

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

‹ Νεότερες1234...62Παλαιότερες ›