Ανακοινώσεις Προπτυχιακών
Wednesday, 02 Δεκεμβρίου 2020

Ενημερώνουμε τους φοιτητές πως οι δηλώσεις μαθημάτων μέσω της Γραμματείας, θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020.

Όσοι πρωτοετείς φοιτητές δεν έχουν δηλώσει το μάθημα επιλογής, πρέπει να το κάνουν μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, τηλεφωνικά ή μέσω email.

Παρακαλούμε όσοι δεν έχετε επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή μέσω email με τη Γραμματεία, για τη δήλωση των μαθημάτων, να το κάνετε μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Σύμφωνα με την εκδοθείσα εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020.

Επισημαίνεται ότι μετά την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας *δεν* θα είναι δυνατό να υποβληθεί καμία νέα δήλωση ή να τροποποιηθεί κάποια ήδη υποβληθείσα.

Στη δήλωσή τους οι φοιτητές, θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα απαιτούμενα πεδία της "Υποχρεωτικής Δήλωσης Διεύθυνσης" για την κατ' οίκον παράδοση των συγγραμμάτων που θα επιλέξουν.

Η κατ'οίκον παράδοση των δηλωθέντων συγγραμμάτων από τους εκδοτικούς οίκους, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Τα links για την παρακολούθηση του μαθήματος Μελέτη και Εξοπλισμός Πλοίου Ι είναι τα εξής:

Meeting link: https://centralntua.webex.com/centralntua/j.php?MTID=m322770a0b855800e5c693ae1fee06214

Meeting number: 137 499 2124

Τα ανωτέρω ισχύουν για τα μαθήματα της Τρίτης και Τετάρτης και για όλη τη διάρκεια του εξαμήνου

Το κατ' επιλογή μάθημα του 9ου Εξαμήνου "ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ" θα διδάσκεται διαδικτυακά από την ερχόμενη Δευτέρα μέσω της πλατφόρμας WEBEX, με σύνδεση στο παρακάτω link:

https://centralntua.webex.com/join/gregory

σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να εγγραφούν στο χώρο του μαθήματος στο mycourses.

Ο διδάσκων

Γρηγ. Γρηγορόπουλος

Το μάθημα του 3ου Εξαμήνου "Υδροστατική & Ευστάθεια Πλοίου" θα διδάσκεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας WEBEX, με σύνδεση στο παρακάτω link:

https://centralntua.webex.com/meet/katsage

σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα

Ο διδάσκων

Οι παραδόσεις του μαθήματος "Αγκυρώσεις Πλωτών Κατασκευών" του 9ου εξαμήνου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 8/10 στις 15:15 το απόγευμα.
‹ Νεότερες1234...34Παλαιότερες ›