Ανακοινώσεις Προπτυχιακών
Wednesday, 01 Απριλίου 2020
Το μάθημα Αγγλικά 2 θα γίνεται 'σύγχρονα' αλλά και 'ασύγχρονα' με υλικό το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στο mycourses στο φάκελο Αγγλικά 2ου (στα ΕΓΓΡΑΦΑ).

Βρείτε εδώ τον φάκελο

Οι φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό (όσοι δεν έχουν απαλλαγή λόγω πιστοποιητικού γλωσσομάθειας), μπορούν να κατεβάσουν το υλικό (θεωρία, ασκήσεις, σύνδεσμοι, pdf) ενώ καλούνται να ξεκινήσουν να το μελετούν σύμφωνα με τα βήματα (Step 1, 2 etc) που θα βρουν στην πλατφόρμα.

Επίσης, την Παρασκευή 10/4 θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικό μάθημα μέσω πλατφόρμας webex σε αυτό το σύνδεσμο:

Βρείτε εδώ τον σύνδεσμο

Σκοπός του ηλεκτρονικού αυτού μαθήματος θα είναι η επίλυση αποριών, η συζήτηση θεμάτων που αντιμετώπισαν οι φοιτητές και άλλες ερωτήσεις τους ως προς το υλικό. Το μάθημα αυτό ΔΕΝ θα έχει τη μορφή διάλεξης αλλά εμβάθυνσης στο υλικό που θα έχουν ήδη δουλέψει οι φοιτητές κατά τον προσωπικό τους χρόνο μελέτης.

Η διδάσκουσα

Δρ Μ. Σταθοπούλου
Στο συνημμένο αρχείο περιέχεται κατάλογος των μαθημάτων που προσφέρονται απο την Σχολή ΝΜΜ στο πλαίσιο της συνέχισης εξ αποστάσεως εκπαιδευτικής διαδικασίας για τα μαθήματα του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και του Διατμηματική Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του του Εαρινού Εξαμήνου του Ακαδ. Έτους 2019-2020, όπως εγκρίθηκε σήμερα από τα μέλη της Κοσμητείας (27.3.2020).

Με ομόφωνη απόφαση των μελών δίνεται η δυνατότητα διαρκούς επικαιροποίησης της συνημμένης λίστας, με προσθήκες ή τροποποιήσεις έπειτα από αξιολόγηση των διδασκόντων, σχετικά με τις προτεινόμενες μεθόδους διδασκαλίας.

Οι ώρες της εξ αποστάσεως διδασκαλίας ακολουθούν το εγκεκριμμένο ωρολόγιο πρόγραμμα σπουδών του εαρινού εξαμήνου με μικρές τροποποιήσεις για τις οποίες ενημερώνονται οι φοιτητές μέσω του ιστότοπου ecourses.ntua.gr.

Από την Κοσμητεία της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχ. ΕΜΠ

Γρηγόρης Γρηγορόπουλος

Βρείτε εδώ τον κατάλογο

Στοιχεία Μελέτης και Σχεδίασης Πλωτών Κατασκευών

Λόγο επικαιροποίησης του καταλόγου των φοιτητών εν όψει της έναρξης διαδικτυακών μαθημάτων από την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, θα διαγραφούν όλα τα ονόματα χρηστών, καλούνται δε οι εγγεγραμμένοι στο μάθημα κατά το τρέχον θερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, που σκοπεύουν να το παρακολουθήσουν, να επανεγγραφoύν στο my courses μέχρι το επερχόμενο Σαββατοκύριακο. Παρακαλώ να ειδοποιηθούν και οι τυχόν ενδιαφερόμενοι, εγγεγραμμένοι στο μάθημα, συμφοιτητές σας, που δεν έχουν γραφτεί στο my courses, να το κάνουν μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Η έναρξη του μαθήματος θα είναι στις 15:15 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Θα σας σταλεί σύνδεσμος για το webeX μέσω του my courses μέσα στο Σ/Κ.

Ο Διδάσκων

Σ.Α.Μαυράκος

Εξαιτίας των περιορισμών στις μετακινήσεις και συγκεντρώσεις λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, οι προγραμματισμένες επισκέψεις των φοιτητών της Σχολής ΝΜΜ στα γραφεία του DNV GL στις 6 και 7 Απριλίου αναβάλλονται. Οι επισκέψεις θα αναπρογραμματιστούν μετά τη λήξη των περιορισμών.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι σπουδαστές δεν πραγματοποίησαν την εγγραφή τους για το Εαρινό Εξάμηνο Σπουδών καθώς και τη δήλωση μαθημάτων θα μπορούν μέσω e-mail και μέχρι την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 να μας στέλνουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, κωδικό, κινητό) και τα μαθήματα που θέλουν να δηλώσουν στο

e-mail της Γραμματείας: secretariat@naval.ntua.gr

Από την Γραμματεία

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού που ανακοινώθηκαν από τα Υπουργεία Υγείας, Παιδείας και Θρησκευμάτων,

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γραμματεία της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών δεν θα δέχεται κοινό από σήμερα 11/03/2020 μέχρι και την λήξη των μέτρων. Οποιοδήποτε αίτημα μπορεί να κατατίθεται ηλεκτρονικά (secretariat@naval.ntua.gr)

Aθήνα, 11/3/2020

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Σας ενημερώνουμε πως έγινε αλλαγή στη διδασκαλία του μαθήματος "Εισαγωγή στη Φιλοσοφία", επιλογή του 8ου εξαμήνου.

Το μάθημα θα διδάσκεται κάθε Τρίτη 10:45 - 12:30 στο κτίριο Δ, αίθουσα 210.

Από τη Γραμματεία

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των φοιτητών να συμμετάσχουν στην προγραμματιζόμενη επίσκεψη στα γραφεία του DNV GL και του περιορισμένου χώρου, ο DNV GL συμφώνησε να δεχτεί και μια δεύτερη ομάδα των 30 φοιτητών. Συνολικά προβλέπεται να μετάσχουν και τις δύο ημέρες 60 φοιτητές, η επιλογή των οποίων έγινε αποκλειστικά με σειρά προτεραιότητας κατά τη δήλωση συμμετοχής. Τα ονοματεπώνυμα των φοιτητών της κάθε ομάδας αναφέρονται στο συνημμένο αρχείο.

Οι επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν:

· Τη Δευτέρα, 6 Απριλίου στις 13:00 για την 1η Ομάδα

· Την Τρίτη, 7 Απριλίου στις 13:00 για την 2η Ομάδα

Η προσέλευση των φοιτητών θα γίνει με δικά τους μέσα με σημείο συγκέντρωσης την είσοδο των γραφείων του DNV GL στον Πειραιά, οδός Αιτωλικού 5 και ώρα 12:50.

Αν κάποιος φοιτητής για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει στην επίσκεψη θα πρέπει να ενημερώσει με e-mail στο zar@deslab.ntua.gr το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 27 Μαρτίου ώστε να μπορέσει να πάρει τη θέση του κάποιος από τους «επιλαχόντες».

Βρείτε εδώ τον κατάλογο με τα ονόματα

Σας ενημερώνουμε πως έγινε αλλαγή στη διδασκαλία του μαθήματος "Υδροστατική & Ευστάθεια Πλοίου ΙΙ", υποχρεωτικό του 6ου εξαμήνου.

Το μάθημα θα διδάσκεται 10:45 - 12:30 (αντί για 15:15 - 17:00) στην αίθουσα του 2ου ορόφου του κτιρίου ΑΝΥΜ.

Από τη Γραμματεία

‹ Νεότερες1234...28Παλαιότερες ›