27-02-2019
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019
Ανακοινώνεται ότι στην ενότητα ΈΓΓΡΑΦΑ έχει αναρτηθεί η βαθμολογία των εξετάσεων του μαθήματος. 
18-01-2019
ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Ανακοινώνεται ότι στην ενότητα ΕΓΓΡΑΦΑ έχει αναρτηθεί η εξεταστέα ύλη του μαθήματος.
13-12-2018
Αναβολή μαθήματος
Ανακοινώνεται ότι το αυριανό μάθημα (Παρασκευή 14/12) δεν θα πραγματοποιηθεί. Η αναπλήρωσή του θα σας κοινοποιηθεί με νεα ανακοίνωση.Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν κανονικά. 
10-12-2018
Διανομή Σημειώσεων
Ανακοινώνεται ότι από σήμερα άρχισε η διανομή των Σημειώσεων του μαθήματος προς τους εγγεγραμμένους στο μάθημα φοιτητές. Μπορείτε να παραλάβετε τις Σημειώσεις από το χώρο διεξαγωγής του εργαστηρίου (Αιθ. Ι4, Κτίριο Λ) απευθυνόμενοι στην κ. Σαράφογλου ή στον κ. Μαρκουλή.
09-10-2018
Πρόγραμμα Εργαστηριακών Ασκήσεων 2018-2019
Ανακοινώνεται ότι στην ενότητα ΕΓΓΡΑΦΑ έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα και οι ομάδες των εργαστηριακών ασκήσεων του μαθήματος.  
05-10-2018
Ανακοίνωση
"Εισαγωγή στη Μηχανουργική Τεχνολογία & Εργαστήριο " (1ο Εξάμηνο) Στο πλαίσιο του μαθήματος: "Εισαγωγή στη Μηχανουργική Τεχνολογία & Εργαστήριο" προσφέρεται μια εργαστηριακή άσκηση που περιλαμβάνει:α) "Τεχνικές μετρήσεων"β) "Κατεργασίες υλικών σε συμβατικές εργαλειομηχανές" Για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019, για την εργαστηριακή άσκηση αυτή, ισχύουν τα ακόλουθα: ·         Προσφέρεται μόνο στους φοιτητές που εγγράφονται στο μάθημα για πρώτη φορά. Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική. Αν ο φοιτητής δεν παρακολουθήσει την εργαστηριακή άσκηση, δεν μπορεί να συμμετάσχει στις γραπτές εξετάσεις του μαθήματος. ·   Οι φοιτητές κατατάσσονται σε ομάδες αλφαβητικά και ο καθένας μπορεί να παρακολουθεί το εργαστήριο:o   μόνο με την ομάδα του,o   μόνο την ημερομηνία που έχει οριστεί.·  Το Πρόγραμμα των Εργαστηριακών Ασκήσεων μαζί με τις ομάδες, θα αναρτηθούν στον τομέα "Έγγραφα" της σελίδας του μαθήματος στο δικτυακό τόπο "mycourses.ntua.gr". Οι φοιτητές δεν μπορούν να αλλάξουν ομάδα, ούτε να αναπληρώσουν σε άλλη ημερομηνία την εργαστηριακή άσκηση.·      Οι φοιτητές δεν υποχρεούνται να παραδώσουν έκθεση εργαστηριακής άσκησης, ωστόσο η διδαχθείσα ύλη των εργαστηρίων θα περιλαμβάνεται στη εξεταστέα ύλη του μαθήματος και συνεπώς, στις γραπτές εξετάσεις του μαθήματος θα περιλαμβάνεται ερώτημα (ή ερωτήσεις) που θα αφορά στην ύλη της εργαστηριακής άσκησης.· Το σύγγραμμα «Εισαγωγή στη Μηχανουργική Τεχνολογία και Εργαστήριο, Εργαστηριακές Σημειώσεις»,  Δ.Ι. Παντελής, Ε.Μ.Π., Αθήνα, 2014, το οποίο αφορά στην εργαστηριακή άσκηση, είναι αναρτημένο στον τομέα "Έγγραφα" της σελίδας του μαθήματος στο δικτυακό τόπο "mycourses.ntua.gr".   Αθήνα, 05 Οκτωβρίου 2018                                                                                        Ο Διδάσκων                                                                                                Καθ. Δ.Ι. Παντελής