Γενικές Ανακοινώσεις

To Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας βράβευσε, στα πλαίσια της 13ης Ετήσιας Συνάντησης Ναυτικής Τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου την 26η και 27η Νοεμβρίου 2019, τη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ για την 50-χρονη προσφορά της στην ανάπτυξη της ναυτικής τεχνολογίας στη χώρα μας.

Η τελετή επίδοσης του «Βραβείου ΕΛ.Ι.Ν.Τ 2019» έλαβε χώρα στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, όπου πραγματοποιήθηκε η το επίσημο δείπνο του Συνεδρίου, την 27η Νοεμβρίου 2019. Ο Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. κ. Μιχαήλ Μαντζαφός επέδωσε την τμητική πλακέτα στον Κοσμήτορα της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Kαθ. Γρηγόρη Γρηγορόπουλο.

Στην τελετή παρέστησαν ο Γ.Γ. του ΥΝΑΝΠ κ. Ε. Κυριαζόπουλος, ο Πρόεδρος του ΝΕΕ κ. Γ. Πατέρας, εκπρόσωποι των Αρχηγών του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, ο Αντιπρύτανης του ΕΜΠ Καθ. Ι.Χατζηγεωργίου και ο ιδρυτικός Καθηγητής της Σχολής Ναυπηγών ΕΜΠ Ομ. Καθ. Θ. Λουκάκης.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγου Μηχανικών ΕΜΠ Καθ. Γρηγ. Γρηγορόπουλος με τον Πρόδρο του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. κ. Μιχάλη Μαντζαφό.