Γενικές Ανακοινώσεις

Εσείς γνωρίζατε πως το Πανεπιστήμιο σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε χρηματοδοτούμενες σπουδές και πρακτική στο εξωτερικό μέσω των ευκαιριών κινητικότητας Erasmus+ αλλά και ότι περισσότεροι από 60 φοιτητές του ΕΜΠ επιλέγουν να μετακινηθούν κάθε εξάμηνο;

Γνωρίζατε πως υπάρχει ένα τεράστιο εθελοντικό δίκτυο που έχει στηθεί γύρω από την κοινότητα του Erasmus;

Το Γραφείο Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΕΜΠ σε συνεργασία με την ομάδα φοιτητών Erasmus του ΕΜΠ (ESN NTUA Athens), διοργανώνει ειδική εκδήλωση την Τρίτη 21 Μαΐου 2024, στις 10:15π.μ. στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων του ΕΜΠ (βιβλιοθήκης) για να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές και τις φοιτήτριες σχετικά:

με τα προγράμματα Erasmus+ που υπάρχουν,
με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων,
με τον τρόπο που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις σπουδές και το βιογραφικό των φοιτητών

Όσες και όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν νέα άτομα ? φοιτητές που έχουν μετακινηθεί και που μπορούν να βοηθήσουν με τη διαδικασία της αίτησης. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να αλληλεπιδράσουν με τους εθελοντές του Δικτύου Φοιτητών Εράσμους του ΕΜΠ καθώς και να ενημερωθούν για τις δράσεις που διοργανώνονται με σκοπό τη στήριξη των εισερχομένων φοιτητών Erasmus του ΕΜΠ.