Γενικές Ανακοινώσεις
Thursday, 25 Νοεμβρίου 2021
Η κλήρωση των ομίλων θα πραγματοποιηθεί την 1.12.2021 ημέρα Τατάρτη & ώρα 12.00 στο αθηλητικό κέντρο Ε.Μ.Π.
Aνακοινώνεται ότι η Bentley Education προσφέρει τα ακαδημαϊκά της προϊόντα δωρεάν στους καθηγητές, στο λοιπό ακαδημαϊκό προσωπικό και στους φοιτητές.
Ενθαρρύνονται ιδιαίτερα οι φοιτητές να μπουν στην ιστοσελίδα https://education.bentley.com/ , να δημιουργήσουν ένα προφίλ χρησιμοποιώντας το email που έχουν στο ΕΜΠ και να κατεβάσουν τα προϊόντα που πιθανόν τους ενδιαφέρουν. Οδηγίες ευρίσκονται στο συνημμένο. Επισημαίνεται ειδικά η διαθεσιμότητα του προγράμματος MAXSURF το οποίο είναι κατάλληλο για χρήση στο Θέμα Μελέτης & Σχεδίασης Πλοίου.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Λειτουργία της Σχολής Ν.Μ.Μ. την Πέμπτη, 18/11/2021
Λόγω απεργίας των μέσων μεταφοράς, αύριο Πέμπτη 18 Νοεμβρίου τα μαθήματα της Σχολής Ν.Μ.Μ. θα διδαχθούν διαδικτυακά, σύμφωνα με το ισχύον Ωρολόγιο Πρόγραμμα. Οι διδάσκοντες θα ενημερώσουν τους φοιτητές σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του κάθε μαθήματος.
Τη Δευτέρα 15/11 και την Τρίτη 16/11/21 όλα τα προπτυχιακά μαθήματα της Σχολής ΝΜΜ και τα και μεταπτυχιακά του ΔΠΜΣ στη «Ναυτική και Θαλάσσια Τεχνολογία» θα διδαχθούν διαδικτυακά, σύμφωνα με το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα.
Οι διδάσκοντες θα ενημερώσουν τους σπουδαστές σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του κάθε μαθήματος.
Ξεκινάνε για ακόμη μία χρονιά τα δύο προγράμματα πράσινης καινοτομίας GreenTech Symposium και GreenTech Challenge, των οποίων στόχος είναι η ανάδειξη νέων καινοτόμων ιδεών από φοιτητές, ερευνητές και νέους επιχειρηματίες στον τομέα του Περιβάλλοντος, η διασύνδεσή τους με επιτυχημένες καθιερωμένες εταιρίες και η ανάλυση κρίσιμων θεμάτων για την επίλυση των περιβαλλοντικών προκλήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την πρόσκληση

Πατήστε εδώ

Βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την αίτηση

Πατήστε εδώ

‹ Νεότερες1234...29Παλαιότερες ›