Γενικές Ανακοινώσεις
Η A.M. Nomikos Transworld Maritime Agencies S.A. προσφέρει μια θέση Πρακτικής ¶σκησης 6 μηνών σε διπλωματούχο Ναυπηγό Μηχανικό. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Στο πλαίσιο της άσκησης "Κτησίβιος 2023" για την αντιμετώπιση & μείωση των επιπτώσεων από Τεχνολογικά ατυχήματα που προκαλούνται από φυσικές καταστροφές που διεξήχθη από την Περιφέρεια Αττικής στις 25/4/2023, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιεί έρευνα που φιλοδοξεί να εξετάσει:

Την αντίληψη κινδύνου (risk perception) τεχνολογικού ατυχήματος σε σχέση με την αντίληψη φυσικών, τεχνολογικών και άλλων κινδύνων, και

Τους παράγοντες που επηρεάζουν την αντίληψη κινδύνου και τη γνώση αναφορικά με τεχνολογικά ατυχήματα.

H Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής καλεί τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες της Σχολής να συμβάλλουν στην έρευνα συμπληρώνοντας -ανώνυμα- το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: Βρείτε εδώ το ερωτηματολόγιο

Βρείτε εδώ περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι θα διεξαχθεί Hackathon για τους φοιτητές του ΕΜΠ στο ΔΕΠΥ Α του Κέντρου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, ώρα 9:30-16:30, με θεματολογία ?Artificial Intelligence με το MATLAB?. Οι φοιτητές θα αναπτύξουν πρωτότυπες εφαρμογές σε πραγματικά προβλήματα με χρήση τεχνητής νοημοσύνης με το λογισμικό MATLAB της MathWorks. Θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να χρησιμοποιήσουν εξειδικευμένα εργαλεία, να συνεργαστούν και να έρθουν σε επαφή με ειδικούς του χώρου. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις επιτυχούς συμμετοχής και στους νικητές δώρα τεχνολογίας. Εγγραφή: εδώ

Το Real Time Graduates & η Startup Pathways διοργανώνουν ημερίδα με θέμα Startups in Shipping, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 και ώρα 10:00 ? 15:00, στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη (2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσοπούλου, Πειραιάς). Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν (χωρίς κόστος) οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι της Σχολής αφού κάνουν την εγγραφή τους εδώ

ο ΙΚΥ/Εθνική Μονάδα Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus+ σε προσκαλούν να λάβεις μέρος στην εθελοντική δράση που διοργανώνουν στις 31 Μαΐου 2023 σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα "ο άλλος άνθρωπος", στο πλαίσιο της 4ης προτεραιότητας του Προγράμματος "Ενεργός Πολιτειότητα".

Θέλεις να συνεργαστείς με άλλους φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να ετοιμάσεις γεύματα για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη; Δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως τις 29/5/2023.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30/5/2023, στην έδρα της κοινωνικής κουζίνας "ο άλλος ¶νθρωπος" ,Μ. Αλεξάνδρου 109, Κεραμεικός, ΤΚ 104 35, https://www.oallosanthropos.com/ , Σταθμός μετρό Κεραμεικός. Ώρα προσέλευσης: 9:30 πμ.

Βρείτε εδώ τηνGoogle form στα ελληνικά

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση (επισυνάπτεται έντυπο ΝΕΕΜΠ) και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά στο e-mail: protokollo@central.ntua.gr. Τα πρωτότυπα δικαιολογητικά θα προσκομίζονται με την εισδοχή στην εστία. Αίτηση στέγασης φοιτητών ΝΕΕΜΠ pdf
Βρείτε εδώ την αίτηση

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Πέμπτη 18 Μαΐου 023, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.
Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.
Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής του Ευδόξου ( http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx ).
Ζωγράφου, 15.05.2023
Από τη Γραμματεία.
‹ Νεότερες1234...45Παλαιότερες ›